Search My Site

Elektronisk stæsj

Gjenstand: el 1

 

Trådløs energimåler

 

Pris: 445.-

 

Kvalitet:

Brukt - kun testet

 

Kontaktperson:

Svein Ivar

90177761

sig@gjelstenli.noTekstboks: SOLGT !

Et unikt produkt som viser det totale elforbruket i boligen. Energimåleren består av tre givere, en sender og et display. Givere og sender plasseres i sikringsskapet og sender trådløst elforbruket til displayet. Tydelig display som viser kostnad, forbruk i kWh, gjenomsnittlig forbruk og historikk. Batteritype 6xAA/LR6 (medfølger ikke). Størr. på displayenheten 110x80x30 mm.

 

Fremstår som ny, kun testet.

 

For de som husker de røde pilene fra gamle dager som viste nåforbruk i boligen. Dette er dagens digitale instrument, viser også historikk opp i mot i går, forrige uke, måned etc.  Gir deg mange aha opplevelsen på hva som er de store strømstrekkerne. Noe som igjen kan gjøre at du er obs på når du bruker de og hvor lenge.

 

Veldig enkel montering. Kun ”klips” som du setter rundt hovedstrøm kabel i sikringsskapet.

 

Sig´s private nettshop

 

 

Denne seksjonen av websiden er av privat art. Mye blir liggende rundt om i et materialistisk samfunn. Kanskje finner du noe her som nettopp du har bruk for. Alt selges som privatperson, dvs ingen mva. Du får selvsagt kvitteringer på kjøpet hvis du ønsker det. Ved forsendelse tilkommer frakt på alle varer. Kun forskuddsbetaling ved forsendelser. Kan hentes etter avtale på nedre Romerike eller i Oslo.